Счупи оковите
Когато никой не те познава,
когато ти не се познаваш,
какво ще правиш?
Ще чакаш ли решението
или ще действаш!?
Ограден в решетки.
Седящ пред стената.
Мислещ в тъмнината.
Никой не ще ти помогне.
Това ли ще е краят?
Цял живот ли ще е нужен?
Отговорите ги знаеш само ти!
Счупи оковите и излез,
ще те чакаме навън,
там, където винаги е светло.
Счупи оковите и избягай.
Прекоси реката.
На другия бряг е по-добре!
Седящ и мълчалив.
Душата пищи.
Иска промяна.
Безразличието трябва да приключи.
И сърцето ще се отвори!
Щастлив ще бъдеш ти.
Когато бориш се за своите мечти!
Счупи оковите и излез,
ще те чакаме навън,
там, където винаги е светло.
Счупи оковите и избягай.
Прекоси реката.
На другия бряг е по-добре!
© Господин Браунстоун Todos los derechos reservados