От днес принадлежа изцяло
на морската магия.
Отдадох и душа, и тяло,
на водната стихия.
…разплисквам се във него
с неистова слабост,
която във сладост прелива.
…и затанцува морето
със несдържана радост,
с плътта ми... все още жива.
© Ирен Todos los derechos reservados
Благодаря, че ми бяхте на гости.