Обичам Любов да дарявам!
Това ми е вродено в кръвта,
винаги ми носи наслада
и успокоява моята душа.
Обичам Мечти да дарявам
на изтерзани, измъчени лица.
Да им вдъхна вяра в доброто,
да видят в тунела светлина.
Обичам Надежда да давам,
на обезверени да повдигна духа,
че с надежда се стига далече,
на надеждата се крепи и света.
Много Обич във мене прелива
и от нея мога да дам.
Стига някой да ми поиска
тя ще стопли душата му, знам.
И Радост с любов бих дарила,
да зарадвам нечии тъжни сърца.
Да ги стопля, да върна смеха им,
да се зарадват и те на света.
И ако това не достига,
душата си ще взема във длан,
ще я разкъсам на малки парчета
и на всеки по парче ще раздам.
© Йорданка Василева Todos los derechos reservados