Ех, как не се замисляме
в този свят тежък и красив!?
Защо има болка и тъга?!
Търси мисъл в този стих...
Защо не носим топлота
и с нея да даряваме?
Защо не раждаме усмивки
и всекиму да даваме...
Да гоним злоба, гордост, страх,
всеки миг... с любов човешка...
Всяка болка, сълза...гореща,
може би ... нужна е грешка?!?
В мисли отрезвяваме...
своите грешки... дали осъзнаваме...
Не търсим ли в себе си вина всеки час,
крив ще ни е другият пред нас...
Колко малко ни е нужно...
мир, любов, себеотдаване...
Но дали с душа и сърце...
ще се замисли всеки и да разбере?!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados