22 may 2013, 9:05

Седем чакри аз приспах 

  Poesía » De amor
704 0 0

Седем чакри аз приспах,

тихичко, спокойно пълнех се със страст.

И какво направи ти, кундалинито ми подлуди.

Всички други чакри пощуряха,

силно те вибрират и не искат да се спират!

 

Пъпчето пулсира, слънчевият сплит трепти,

а сърцето полудяло не престава

силно да се блъска в моите гърди!

От думи онемяла, пак съм във онази стая.

 

Визуализация пък не ме оставя,

тя ме връща пак и пак в онази стая!

Ароматът ти долавям, за света забравям!

Силна страст бушува, адски ме вълнува!

 

Нямам власт над себе си така!

Как да потуша такъв пожар?

Тихичко си лягам аз, искам и жадувам,

твойта страст, тя да потуши такъв пожар!!!

© Инци Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??