Седем пъти Любов
Седем пъти „Любов” ще извикам
и глас ще погубя.
Седем пъти на теб ще се вричам
и път ще изгубя.
Седем сълзи сега ще пророня,
в земя ще попият.
Седем пъти няма да те гоня,
но очите ще чакат.
Седем усмивки за болка ще дам
и ще и се смея.
Седем пъти връщам се там,
но осми не смея.
Седем пъти на нашето място
отивам, но сама.
И всеки път ми става тясно,
защото те няма.
Седем пъти надежда остава,
че ще те видя пак.
Отново на перона заставам
и чакам същия влак.
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados
Геновева, благодаря Ви за насоките, които ми дадохте.
Със сигурност ще ми бъдат от полза. Урокът Ви ми помогна много.
Прегръдки за всички!