милèйши престилки бели
на непрекъсната смяна
по пътя трънлив поели
към битки
с болка и рана
престилки бели
милèйши
любящи и съпричастни
с душѝ и сърца светлèйши
и зàвистонеподвлàстни
милèйши бели престилки
за всеотдайност родени
престилки-верокърмѝлки
и нека -
благословени
© Стоян Минев Todos los derechos reservados