8 mar 2008, 9:01

Сега или никога! 

  Poesía » De amor
1520 1 10
Сега или никога
изкрещи силно пред света,
че ме любиш или мразиш.
Омръзна ми тая самота.

Сега или никога
целувай до полуда моите очи.
Люби ме, не жали ме,
дори да видиш и сълзи.

Сега или никога
да призовем страстта.
Унижавай или почитай ме,
но за Бога, нека да бъда една.

Сега или никога
ще бъда за теб огън - жена.
До болка ще изпепелявам,
тялото ти - идеално за целта.

Сега или никога
наш спътник ще е любовта.
С нея съм закърмена,
ще я почитат и нашите деца.

Сега или никога
бъди ми брат, съпруг и баща.
И аз ще бъда за теб всичко:
твоя съпруга, майка и сестра.

                                                                  Честит празник на всички жени!
                                                                   Обичайте и бъдете обичани!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??