Изпращаш ми целувки чрез дъжда,
навън вали... с любов ще те усетя,
а липсата ти ражда в мен сълза,
когато за духа ти се присетя.
Усетих те... целуна ме дъждът,
почувствах споделената ти нежност,
кръстосаха се истини на път,
че ти и аз сме свързани чрез вечност.
© Неземна Todos los derechos reservados