Сега си моя
Да знаеш колко съм щастлив,
ти си ми изпратена от Бога!
С години чаках да те срещна
и да се нарадвам днес не мога.
В мечтите тръпнех и желаех –
да те имам, да ти се отдам...
да те любя диво, ненаситно,
без капка гордост или срам.
Сега си моя, влюбено момиче,
на теб се вричам във любов!
В живота тъй не съм обичал...
За любовта на всичко съм готов!
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados