Свободата си искам!
Не ми я даваш,
но аз вече я взех,
от тебе избягах
надалеч, надалеч.
Вятърът ми даде
магични крила-
с тях аз мога да летя,
с тях летя
и гоня хоризонта,
и залезът следвам
все на запад.
Оковите строших
отдавна в душата.
Сега съм вятъра,
сега съм вятър...
© МД Todos los derechos reservados