Секси свян
Когато за морето се събличаше
извивките на тялото й бликаха
феромони луди
от привличането й.
А немирникът ми -
възгордян неблагоприличник -
изпод ластичното си укритие
започна да занича.
...Ей! - къде така,
му викнах:
За миг
рунтавелката й дива ще те гризне.
А орехчетата ти - изстискани
за десерт през зимата ще си остави
глупав,
дървен
палавнико!...
Идваш ли,
вземи и него -
тя кимна ми,
а той... умря от срам.
Но като присегна с топла длан
свойски му намигна:
Горкият,
пааак са ти хортували
нравствени измислици...
А другото след туй,
в морето де,
дето не е за разправяне,
една вълна наметната със пяна
загърна го във морска тайна...
НИК о, Дим - ов
(popnikodimov)
© никодим попникодимов Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso: