Строг официален костюм.
Стилен, с неутрален нюанс.
Лек аромат на парфюм.
Чувства в нея? Никакъв шанс!
Вече е вкъщи - кока... го няма...
Дрехите... дръзки и впити...
Тръгва към бара супер мадама,
мъжете пред нея падат разбити...
Бучка лед, мартини със сламка,
поглед хищен, но също и сластен.
Крак изваян - хитра примамка -
някой мъж... ще бъде изяден...
Двама в леглото (понякога, трима)
Тя цялата е еротично море...
Няма помен от кралицата Зима -
Ледената се оказа... секси зверче...
*****
Нов ден. Строго токчета чукат.
Поглед хладен зад очила леко ръбати.
"Красива е, но като жена е скука!"
коментира колега, съгласен друг главата клати.
04.12.2017
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря ти за коментара, Ангелче 😋