2 ene 2009, 22:58

Семеен празник/ мъжки поглед 

  Poesía » Civil
939 0 20

Какво е суперпразник за мъжете?

Един дежурен стрък червено цвете.

Пак повод да си хапнем и да пийнем

и чифт нозе, за лека нощ, да вдигнем.

 

Да кажем пра-стар виц. Да му се смеем.

Авер, за Бог да прости, да прелеем.

С последния трансфер да се отплеснем.

Хронично някой тестис да почешем.

 

Приятно вспомнить... Фаза: трета чашка.

Ех! Старата любов ръжда не хваща...

Пък новата колежка, бас ти лепим,

по шевовете яко че я сцепим...

 

Жена! Дай сръбско, гръцко... Ясу, майна!

Животът е със щемпел - Made in China.

Голямо важно, че сме на червено...

Семейството нали ни е сплотено.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??