Семейна радост - приказка красива,
мигове на щастие изпълнени с любов,
и в нея нежност ласкава прелива,
хармония царува и светъл благослов.
Семейна радост - прелестна картина,
разпален огън в душите и сърцата,
свята обич непокорна като лавина,
живот щастлив - красив като зората.
Семейна радост - художествен пейзаж,
създаден за да топли истински сърцата,
святи чувства отразени на колаж,
рисува художникът с молив в ръката.
Семейна радост - това е доброта,
и тя ни прави да сме истински щастливи -
щом в семейството царува любовта,
винаги ще бъдем по-радостни и живи.
© Todos los derechos reservados