Аромат на вкусна храна
се носи из дома.
Тя сили и здраве ни дава
и гладът ни отминава.
Щом в уютна къща са децата,
за игри и пакости готова е тълпата.
Празниците с нас са всеки ден,
щом децата са до мен.
Бабите и дядовците сияят,
щом внучетата им играят.
А като дойдат и роднини,
не виждали ни от дълги години
се почват едни разкази, едни песни,
за времената ни чудесни.
И така до сутринта,
при нас е щура веселба.
Защото носим
любов в сърцата
и даряваме мъдрост
на децата!
© Elena Kostova Todos los derechos reservados