8 dic 2009, 12:17

сенрю 

  Poesía » Formas orientales
552 0 4

Дъждът не видя

прозрачното стъкло

и се разби на капки

 

+     +    +

 

 

След залез

къде нощуват сенките?

На хладно под очите ти.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??