Във Видин в училище чалга се пей.
Цигански кючек там се лей.
Кой пей? Азис пей.
Похвали го министърът Сергей.
Бисер засия като лъчезария
в родната страна България.
Училището се казва... "Софроний Врачански".
Не сме имали такъв будител великански!
© Георги Todos los derechos reservados