Сещаш ли се как в кафето,
стискаше крачетата на стола.
Погледа ти блуждаеше там, където,
моят поглед обладаваше те гола.
Обгърнах те в прегръдка нежна,
със своето ефирно тяло.
Разтопи се ти - топка снежна.
и промълви ми:
-Тръгвай с мен, за теб у мен е заваляло!
© Todos los derechos reservados