9 may 2008, 10:15

Сестрица 

  Poesía » Otra
685 0 1

   Слънцето за миг поспря,

огледа се потърси своята сестра.
Видя я и със силен глас извика:

"Луна е най-красивата над цялата Земя!

Добра е тя със мен и с всички хора на света!".

Луна погледна го и с примиреният си глас отвърна му:

"- Уви, не е така! Нощта закрилям, братко, аз, а тя не е добра"

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??