Пъстра красива пролет.
Жарко и горещо лято.
Хладна шарена есен.
Време зимно и студено.
Сезоните, събрани в теб.
Прекрасното, това е,
че във всички тях намирам теб.
Този свят ти любов си всичко.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados
за сега са просто думи,наредени една до друга...
римата не е задължителна,но е нужно да има поне ритъм