4 mar 2021, 15:56

Шал за врабче 

  Poesía » Para niños
1084 0 0

На малкото врабче,

вчера му уших,

шал от кадифе.

 

Че откакто вънка,

сняг взе да вали,

спря да чурулика,

гърло го боли.

 

Вече песни пее,

с другите врабци,

с шал от кадифе,

гърло не боли.

© Ивета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??