Щях да спазвам диета,
но такъв ми бил късмета,
дръпнах първата солета,
но изпуснах си пакета.
Сетне хванах самолета,
стигнах до една планета
с обръч като на дискета,
приземих се на комета.
Помен нямам от момента,
пила съм с козела мента,
втори дубъл, няма лента,
писна ми до степен ента!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados