21 feb 2008, 21:31

Шантавите SMS-и 

  Poesía » De amor
1036 0 3
Спира ВРЕМЕТО,
когато отива да се люби със ЛУНАТА.
Говоря с теб в главата си,
но не мога да остана на МЕЖДАТА.
    
Не забравяй, че утре СЛЪНЦЕТО
ще се самозапали и може би ще ме прегърне,
за да изгоря като на клада...
И ако от мен остане само прах и пепел,
ще вземеш ли във шепите си от ВОДАТА,
(която ти напих на онзи извор)
за да ми омесиш пак ДУШАТА?

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??