23 feb 2008, 18:27

Шантавите SMS-и 

  Poesía
1177 0 4
Случват се неща,
които вече са се случвали...

Вещици доят луните,
изгряващи под нечия земя
И ветрове орат,
превили гърбовете си
И сеят небесата звездните зърна...
От тези семена добро ли ще поникне?
Ще пожелаят ли жътварките
да го омесят със сълзите си?
Или ще покълнат надолу със главите,
за да нахранят погребаната ТЪМНИНА...

Случват се неща...

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??