8 dic 2011, 19:30

She's gone 

  Poesía » De amor
625 0 2

Твърдиш, че я обичаш?

Тогава защо след нея не тичаш?

Когато тя си тръгна,

ти въобще не мръдна.

Човече, ако тя е една,

ако тя е твоята жена?

Защо не се опиташ да си я върнеш?

Защо поне за малко тъпото си его не загърнеш?

Ако наистина значи нещо за теб

промени нещо в живота си проклет!

Не оставяй тя да бъде просто една мечта!

Направи момичето целта!

Целта на твоя живот,

целта, заради която, ако трябва ще идеш и в гроб.

Не се прави на глупак!

Не знам кога, не знам и как,

но направи нещо да си я върнеш обратно 

или я губиш безвъзвратно.

 

Ако обаче тя не иска да се съберете,

е, не вярвам тя да е единственото "цвете".

Знай, че няма вечни неща.

И както ТЯ ти каза, няма и перфектна жена.

Тя не оцени за нея какво си сторил 

и че за сърцето й си се борил.

Така че за сега остави да те боли,

а след време сърцето ти ще спре да кърви.

А и кой знае, може и някоя друга, дупката в него да запълни.

Знам,че цял живот в сърцето си ще я носиш,

и че, ако трябва, за нея от ръба ще скочиш.

Знам и че в нея има частица любов.

Но така е устроен светът, да бъде студен и суров!

 

© Кристиян Орлиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??