19 may 2007, 21:44

Шефът... 

  Poesía
1357 0 13
Шефът изчука поредната жертва...
Която за звездна кариера мечтаеше...
Предложи и точна и ясна оферта:
Или да му легне - или си залязваше...

Шефът насила не искаше нищо...
Това бе "ужасен" компромис с "морала" му...
И хлябът, и ножът...  Във него бе всичко,
а изборът нейн - да види чатала му...

Тя беше готина, свястна мадама...
Е, 5-6 издънки в живота си имаше...
Ала досега все и куцаше РАМ-а,
и все със хаптали без бъдеще движеше...

Шефът е пич... Няма нещо, да няма...
Ала към-то края го теглят годинките...
И той, като всички мъже на финала,
започна да линка с брюнетки, с блондинките...

Шефът е светнат, че щом е в играта,
от парсата само И стига да харчеше...
Престана да бъде все Той будалата -
да плаща за имидж, а друг да ги мачкаше...

Шефът не беше такъв преди време...
Избираше само каймака от млякото...
С глобални неща днес е свързан... Големи...
И само десерт, след вечеря е мацето...

Шефът е мъж... Взема, колкото може...
Защото картон жълт му вадят годинките...
Щом в айсберги мръзне семейното ложе -
го стоплят единствено само "снежинките"...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??