Цветя, цветя, цветя,
цяла поляна,
на Вселената любими деца,
за Земята нежна, цветна премяна.
Макове в червено засмени,
теменужки изтъкали килим,
ириси в синьо изгрели,
колоритно наредени в пъзела зрим.
Поляти със жива водица,
буйно изправят стройни снаги,
с любовният повик на пойната птица,
шептят: "Вземи ме, вземи ме на любимата мен подари!"
© Todos los derechos reservados