16 abr 2013, 22:25

Шепот за очи 

  Poesía » De amor
501 0 0

Да, за очите ти говорят

в тревата черните щурци,

същите са паднали звезди,

които за дома си спорят...

 

Не, не искам да се връщам

при хората, при чуждите очи

или във старата си къща,

приличам аз на черните щурци...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??