Бог създал за ден земята,
и от кал, дори Адам,
от реброто му -жената
и в беля го вкарал сам.
Змия, ябълка, дилема,
как сега да я изям?
После пък дойде проблема:
Леле, голи сме с Адам!
Ето, вече всичко знаят
и изпитват даже срам.
Бесен Бог. Далече раят...
Кой е крив сега? Адам!
И така от памтивека,
си върви. И вече знам,
има ли проблем човека,
или Бог: Шерше ла фам...
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados