Животът- дважди, трижди интересен,
от векове за никой не е лесен.
От раждането, че и до смъртта си
го носим всички ние на дланта си.
Изпуснем ли го в миг и от ръцете,
увяхваме, като безводно цвете.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados