Шипков храст
Познавам аз, храстчето бодливо,
затова го пипам предпазливо,
че подовете му се скрили,
и вардят ги безброй бдили.
Щом го пипна, ме прегръща,
дръпна ли го, кръв ми пуща.
Но обичам мармалада
повече от шоколада!
© Рени Маргина Todos los derechos reservados
в бурканче с етикет във магазина.