Широко скроена съм -
чак до луната,
на нея с наслада
подпирам крака,
букет от звездички
спокойно си правя
в среднощни разходки,
дори и сама.
На малката фея,
дето в мене ридае,
подарявам море,
любов и вълни
и тихичко песни
в унес ù пея,
уморено и сладко,
дордето заспи!
© Гъсеница Todos los derechos reservados