19 ene 2010, 9:54

Шмати 

  Poesía » De amor
944 0 0

Какво направи с мене, шматчице такава,
кажи ми... магия за любов ли ти скрои,
толко влюбен съм, че чак стомахът ме боли!

 

Като те видя, сърцето ми така тупти,
иска с огромно желание към теб да полети...
и с любов необяснима то да те дари!

 

Щом целунеш ме със "устните омайни",
ме пращаш в невиждани от хората земи,
о, как искам да се върна там... я ме целуни.

 

Поглеждаш ме с очите си кафяви...
с лека усмивка на уста... и познай
къде тогаз отлита моята душа!

 

Майка ти твърди, че ти си кисела била,
но аз мога да кажа, че въобще не е така!
Ти си моята сладка малка шматка :)

 

                              Посветено на Нели!

© Развигор Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??