Спечелих щастие
и почнах да купувам
коси, от вятър напорист
очи изпъстрени
с искри, които все лудуват
и дъх на роза
в устни скрит.
Купих си Луната
и звездите
и вятър който ми шепти
и онази
скъсаната струна
която и самотна
все трепти.
С последните щастливки
взех си и Любов
казваха ми
светлина в душата
"Защо не първо мен, а тях?
Продай ги или хвърли
в бездната!"
Септември, 2018г.
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados