15 jun 2010, 14:26

Щастие! 

  Poesía » Otra
619 0 1

Щастието е чувство,

различно тълкувано -

за едни нищожно,

за други всичко.

 

Всеки се стреми,

щастие да има,

трудно достижимо,

но все пак постижимо.

 

Открито ли е то,

променя цялото ти същество,

кара те да полетиш

окрилено над света.

 

Изгубили се някак

щастието в теб -

падаш от високо,

дълбоко съкрушен.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??