10 may 2011, 21:45

Щастие 

  Poesía » De amor
511 0 0

Щастие

 

Ти си щастието в дните ми,

искам да те видя,

да те усетя като вихър,

да те почувствам като порив,

аз съм твоят залив,

аз съм за теб опиянение и спасение!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??