Щастие от сърце
Как искам да видя
очите ти красиви,
нежният поглед
към мен
как блести,
обичам те
и вечно ще съм твоя,
дори и в бурни дни.
С поглед плени
моето сърце,
с усмивка взе
моето сърце
в ръцете свои,
щастие неземно
ти ми подари,
тебе и живота
и щастливи дни.
Живях,
видях
и намерих
половинката
на моето сърце.
На моята най-голяма любов,
без която не мога
ОБИЧАМ ТЕ!!!
© Петина Георгиева Todos los derechos reservados