Когато нощем затворя очи,
виждам как до мен си ти.
Виждам те и заспивам до теб.
Със затворени очи съм, но реално виждам те.
Толкова е хубаво така.
Прилича ми на сбъдната мечта.
Ако на яве не мога да съм до теб –
то в съня си държа те с две ръце.
Обичам тази магия голяма,
прилича ми на приказка за двама.
Чуден сън сънувам –
нощем цяла съм и съществувам.
Когато дойде сутринта – бързо си върви!
Слънцето ревнува, щом до мен си ти.
Тази любов е повече от голяма –
тя е щастие за двама.
Довечера в съня ми отново ела.
Ще те чакам и ще ти се усмихвам, докато не заспя.
А когато затворя очи –
при мене пак се появи.
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados