Към щастие да се стремим
и безобразията да не търпим.
Да се борим за светлината –
да влезе тя всекиму в душата.
Нека всеки добро да прави,
а не в море от злоба да се дави.
На онеправданите да дава,
а не да им се подиграва.
Да си помагаме безспир
и да има любов и мир!
© Георги Todos los derechos reservados