Слушаме легенди, зариваме се с тях;
потъваме във приказки, търсим благодат.
Животът приказен остава недоизживян -
търсим навсякъде, но не и във нас.
Щастието наше очаква да го грабнем,
но как ще стане, щом сме слепи за това?!
Щастието чака, но не е за дълго -
огледайте се бързо и грабнете мига.
© Александра Василева Todos los derechos reservados