22 sept 2009, 16:50

Щастлив ли си сега?! 

  Poesía » De amor
1447 0 0

Щастлив ли си сега?!

 

Щастлив ли си сега,

че с мен така се подигра.

Предаде моята любов

и разби един живот.

 

Празнуваш ли сега

в прегръдките на другата.

Спомняш ли си ти за мен

и за всеки наш красив момент?

 

Зная, че обичаш нея.

Вярвай ми, ще полудея.

Сърцето вече ме боли

и на всяка крачка то кърви.

 

И пада горчива сълза -

гонят се една по една.

Сърцето ми на късчета разби

и тръгна си ти.

 

Бавно ме обгръща тъмнината

и се ослушвам в тишината.

Надявам се да дойдеш пак

и да разсееш моя мрак.

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??