23 jul 2021, 20:07

Щастлива 

  Poesía
158 0 0

 

 

       Благодаря на Бога

       била съм щастлива,

       че дълги години музика жива

       съм могла да претворявам

       на концертния подиум

       когато заставам.

       Музиката да изживявам

       за мен е било върховно благо.

       Винаги ми е било драго

       да виждам радост в очите на хората,

       които ръкопляскат на нашето изпълнение

       изпълнени с вълнение.

       И сега дори,

       вече на старини

       с моята приятелка си посвирваме двете.

       Въздига ни на крилете си пак

       музиката до небето чак.

© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??