Щастлива съдба
Родена съм в земя прекрасна
под най-щастливата звезда.
Орисница дошла вълшебна,
предрекла моята съдба.
Предрекла тя да съм щастлива
и най-чаровна на света.
С усмивка блага и красива
и със душевна чистота.
Със много обич ме дарила
от майка нежна и добра.
С баща, когото най-желая
от всички други на света.
Пораснах аз и станах вече
чаровна хубава жена.
И срещнах любовта мечтана,
за мене свята стана тя.
© Пепа Райчева Todos los derechos reservados