Аз кокошка съм щастлива!
Курникът не е за мен,
а свободна и игрива,
вън разхождам се цял ден.
С моден гребен, перушина,
с визия на топ модел,
аз кокоша съм бамбина –
фенка на Ко Ко Шанел.
С расови петли се срещам
по градинки и в екстаз,
с неприкрита страст гореща
се отдавам час по час.
И във полога ме бива!
Пляскам весело с крилца,
че нали съм си щастлива...
снасям златни яйчица.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados