Копринени птици обагрят небето,
а сънено Слънцето с тях си играе.
Почувствай с душата си колко е светло -
свободно сърцето е днес и сияе...
Морето с дантели застила брега.
Усмивки изплуват и с теб се шегуват...
Днес повярвай, че твой е светът
и всичко от вчера вече не струва...
Вятърът топъл те кани на танц,
виж стъпалата ти колко са леки...
Не изпускай този свой шанс!
Днес ти не си просто човек!
© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados