Звездите ли да питам,
които са толкова високо,
за тази любов в сърцето ми.
Земята ли да питам,
за срещата на двете ни души.
И кой ще ми отговори:
Всемирът, изпълнен с красоти,
или песента на славей гласовит:
"Тя любовта е стара колкото света,
и се усеща само в сърцето,
и не може да се опише,
дори и да се изживее.
Колкото души живеят,
толкова и любови виреят!
Там, където има любов,
има и благост,
и търпение,
и прошка."
Който намери такава любов, да я пази, а който не я открил да я търси!
© Ивето Todos los derechos reservados