Ще бъда като Скарлет
/Ще мисля утре/
Приседнала накрая на небето,
покрила си нозете с облак бял,
поглеждам отвисоко битието си...
Решавам! Няма да живея в страх!!!
Ще мисля утре! Днеска ще живея!
Ще нося рокли целите във цвят,
ще се усмихвам, с птиците ще пея.
Ще си простя за всеки минал грях!
И ще изчистя всяко кътче в мене...
защото пролет е и време за промени.
Любов ще дам. Безплатно и еднопосочно,
а които иска... нека я приеме!!
Ще мисля утре!
Днес дъга ще правя... от слънце, дъжд,
вълшебства и мечти. И хиляди врати ще се отворят,
защото слънце грее. И вали.
Щом зимата изгоних от сърцето си,
и урагани не вилнеят вече там,
съблякох и изхвърлих страховете си...
Ще си простя и ще си вдигна храм!
Ще мисля утре...
Днес ще бъда щура, и смела - безразсъдно може би..
Защото като втора кожа, надежда ме покрива
и блести.
Ще мисля утре!!!
Днеска ще живея!!!
© Христина Дренска Todos los derechos reservados