Ще бъде ден, удобен за сбогуване,
със залез, който тихо капе в клоните.
Небето, уморено да танцува,
на топли светли капки ще се рони.
Ще бъде точно времето за края,
когато филмът трябва да приключи -
усмивката ти е билет за Рая.
Без мен във Ада ще е доста скучно...
На топли, светли капки ще се роня -
небето на клепача ти ще висне.
Ще тръгна бързо, за да те прогоня,
преди да разбера, че няма смисъл.
Преди да разбера, че е орисано
от феи зли или от мили вещици,
с теб дните ни така да са измислени,
че всичките ни пътища се срещат.
© Христина Мачикян Todos los derechos reservados
Поздрав!