24 jul 2009, 22:43

Ще чакам 

  Poesía
672 0 2

Ще съм скрита някъде навътре,

когато се усмихнеш призори.

И, когато се събудиш, ще разсъмне

песен за надежда на милион звезди.

 

Ще прикрия сълзите с една ръка,

с другата ще махам за сбогуване,

Като спомен за подранила самота,

като сън несбъднат от милуване...

 

Ще се прекръстя мислено на прага,

когато в гръб усетя погледа ти вперен,

сетне ще напусна, може би ще бягам,

макар до смърт да съм ранена...

 

Ще стисна силно дланите в юмрук,

дори и кръв да текне по ръцете,

утре може би отново ще съм тук,

ще чакам теб – останал във сърцето.

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави за стиха!
    "Ще се прекръстя мислено на прага...."
    Дано Бог е винаги с теб!
  • Много красота има в този стих!
    Макар и тъжна!
    А очакването винаги е болезнено, дори когато е красиво!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??